Skip to content

Kuringen Feest

Kuringen Feest…
2020 een jaar voor de annalen en niet omdat in Kuringen de vroegere “Parochiale Feesten” -nu “Kuringen Feest”- voor de 60ste keer zouden georganiseerd worden … Voor 2020 zal men in de geschiedenisboeken verwijzen naar Covid-19, zoals men ook verwees naar de pest en Spaanse griep. In wat voor een rare tijden leven we momenteel?
Het doel van onze verenigingen is om mensen bijeen te brengen, sociaal weefsel en engagement aan te bieden aan de gemeenschap.
We zijn echter genoodzaakt om dit jaar die 60ste editie af te gelasten, maar laat ons toch maar een beetje positief blijven. Laat ons terugblikken op die voorgaande 59 edities die onvergetelijke successen kenden. Vandaar deze folder, om onze sponsors gewoon een keertje extra in ‘the picture’ te zetten en te bedanken voor hun jarenlange steun.
Bovendien willen we alle Kuringenaren bedanken voor hun enthousiasme en de bestuursploegen en helpers -door de jaren heen- voor hun inzet en toewijding. In deze brochure gaan we met u even in de tijd en brengen we de herinneringen aan een paar leuke belevenissen nog eens terug.

Geniet ervan en laten we met zijn allen nog even doorbijten … Binnenkort hopen we weer de draad te kunnen oppikken in het verenigingsleven dat ons zo bindt.

Blijf gezond!